Waterstof

Waterstof

Home Forums Forum Waterstof

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #9326 Reageer
   Reaguurder
   Gast

   Hoi,

   Ik lees nog niets op deze website over waterstof aandelen, waarnaar mijn mening toch enorme potentie inzit, aandelen zoals Plug Power en/of Ballard Power.

   Hoe zien andere de toekomst van waterstof, glorieus vooruitzicht of tijdelijke hype?

  • #9952 Reageer
   de kleine kapitalist
   Sleutelbeheerder

   Hoi Reaguurder,

   In waterstof zie ik zeker toekomst. Ik kies echter voor de grote leveranciers en tevens dividendgroeiers zoals Air Products (in porto), Air Liquide of Linde. Air Products heeft meer dan 60 jaar ervaring in waterstof en al 30 jaar stations. Aandelen als Plug Power, Ballard Power en NEL asa zijn wat mij betreft meer voor de speculatieve belegger die de markt en producten goed begrijpt. In het verleden heb ik Hyster-Yale bekeken, staan ook op mijn longlist. Zij maken oa vorkheftrucks met brandstofcellen en betalen dividend. Achteraf blij dat ik niet ben ingestapt. Mogelijk inmiddels wel interessant.

   Een andere sector waar ik veel van verwacht is cybersecurity. Ik heb Palo Alto Networks, Norton Lifelock, Fortinet, Okta, Crowdstrike, Zscaler, Check Point Software en Avast allemaal verkend. Maar de markt, bedrijf en producten heb ik onvoldoende kunnen doorgronden om een gedegen keuze te maken.

   Groet, DKK

Weergave van 1 reactie thread
Reageer op: Waterstof
Je informatie: