Gemiddelde aankoopprijs na bijkopen

Gemiddelde aankoopprijs na bijkopen

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Input
Uitkomst
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Heb je een promotiecode?
Promocode Verberg Toon

13 gedachten over “Gemiddelde aankoopprijs na bijkopen

 1. Hallo, ik ben op zoek naar een rekentool zoals hierboven maar dan met een extra optie voor tussentijdse verkopen( naast extra aankopen). De netto gemiddelde aankoopprijs zal hierdoor veranderen! Iemand enig idee of hier een formule of tool voor is te vinden op het internet?
  Alvast bedankt.

 2. Beste kleine kapitalist,

  Al geruime tijd gebruik ik ten volste tevredenheid stilletjes en anoniem jouw handige GAK-tool voor het berekenen van mijn nieuwe GAK koers na bij te kopen aandelen op DEGIRO. Deze is prettig en eenvoudig in gebruik, doch érg handig en doeltreffend.

  Helaas werkt deze, en in het verlengde voor eventjes de gehele website, niet meer.
  Bij deze treed ik uit mijn “anonimiteit” om jou hiervoor te bedanken en gelijk een dé vraag te stellen: Hopelijk zie jij ergens kans en tijd jouw GAK-tool te herstellen?

  Alvast bedankt voor de moeite en succes met jouw aandelen en FIRE project.

  Groet,
  Wesley

   1. Beste kleine kapitalist,

    De tool an sich werkt weer, echter gebruikt deze nu de Amerikaanse-notering in het gebruik van komma’s en decimalen (dus €10.10 i.p.v. €10,00.)

    Nu is het het een kleinigheidje, want dat is na plakken, als je het weet, zo aangepast. Ik kopieer mijn GAK bedrag en koers vanuit DEGIRO dus als het direct met komma zou werken, scheelt mij dat weer een extra handeling. 🙂

  1. Beste Wesley en PM,

   Helaas heb ik sinds eind vorig jaar hinder ondervonden. Diverse zaken werken niet meer waaronder de tools. Daar baal ik zelf ook van, want ik gebruik mijn eigen tools vaak. Op veler verzoek heb ik nu een nieuwe calculator gemaakt. Hoor graag of dit voor jullie werkt.

   Groet, DKK

   1. Hi, nee deze werkt helaas niet. Ik krijg als ik mijn Alibaba aandelen wil middelen een gemiddelde prijs van 500 zoveel, zelfs als ik op de top gekocht had waren die niet 500 zoveel haha. Dus werkt helaas nog niet. Wel fijn dat je er achteraan zit! hoop dat die snel gemaakt wordt.

 3. Goedemorgen DKK,

  Zou ik je GAK berekenings bestand mogen ontvangen? Ik heb een DeGiro account en wil eens bezien of dit klopt met de jouwe. Aan en (deels)verkoop aandelen van een bepaald fonds.

  Gr Johan

 4. Hallo Johan,

  Achter de berekening zit een eenvoudige formule:
  (
  (Huidige aantal aandelen in bezit * Huidige gemiddelde aankoopprijs)
  +
  (Aantal bij te kopen aandelen * Verwachte aankoopprijs)
  )
  /
  (Huidige aantal aandelen in bezit + Aantal bij te kopen aandelen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *